XVIII. MEĐUBISKUPIJSKI SUSRET MATURANATA

 

Susret maturanata, 2017.

SVIM VJEROUČITELJIMA U SREDNJIM ŠKOLAMA ZADARSKE NADBISKUPIJE

 

 

Poštovani/a!

 

Već se tradicionalno za susret maturanata koji će se održat će se 1. travnja 2017. u Hercegovini (Humac, Međugorje, Mostar), pridružujemo maturantima Splitsko-makarske nadbiskupije. Sjećajući se lijepih iskustava s dosadašnjih susreta maturanata i ove smo se godine odlučili za iste destinacije što će se, vjerujemo, svidjeti i ovogodišnjim maturantima. Očekujemo veliki broj maturanata koji će svojom nazočnošću okruniti naše višegodišnje zajedničko druženje.

 

Program susreta zamišljen je na sljedeći način:

 

5:00 sati Polazak autobusa s autobusnog kolodvora
Planiran dolazak na Humac oko 9.00/9.30 sati.
10:00 sati Euharistijsko slavlje (mons. Tomo Vukšić, vojni ordinarij u BiH)
11:30 sati Polazak za Mostar/Međugorje
Polovica autobusa krenut će za Mostar, a po povratku posjetiti Međugorje
Polovica autobusa krenut će za Međugorje, a potom nastaviti put Mostar
18:30 sati Polazak kućama (dolazak u Zadar oko 22 sata)

 

 

Sudionike susreta bilo je potrebno prijaviti do petka 10. ožujka 2017., a do 17. (a najkasnije do 25.) ožujka  2017. se trebaju izvršiti i uplate novca. Prijave i uplate se vrše u Katehetskom uredu. Molim Vas, pridržavajte se zadanih rokova da ne bismo imali nepotrebnih organizacijskih problema.

Poštovani vjeroučitelji/ce, molim Vas, motivirajte svoje maturante za susret. Bez obzira na broj prijavljenih učenika, očekujemo sudjelovanje svih srednjoškolskih vjeroučitelja na susretu maturanata. O susretu pravovremeno obavijestite Ravnatelja škole. Prema naputku Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa za provedbu izleta ili ekskurzije potrebna je pisana suglasnost roditelja, o čemu također vodite računa. Za prijelaz granice dovoljna je osobna iskaznica.

 

S poštovanjem!

mr.don Gašpar Dodić,

predstojnik

Updated: 26/03/2017 — 11:07
"Ne izabraste vi mene nego ja izabrah vas" (Iv 15,16) Frontier Theme