Category: Obavijesti

Zlatna Harfa 2019.

U subotu, 11. svibnja u Međugorju – s početkom u 12:00 sati – će se proslaviti 35. obljetnica osnutka Udruge dječjih župnih zborova Zlatna harfa, ….

Simpozij Teološko-katehetskog odjela Sveučilišta u Zadru za vjeroučitelje Zadarske nadbiskupije

  „Simpozij na temu „Odgoj i obrazovanje kao novi locus theologicus evangelizacije“ održat će se 9. – 10. svibnja 2019. u prostorijama Nadbiskupskog sjemeništa „Zmajević“ (Trg sv. Stošije 2, Zadar) s početkom u 15.00 sati. Simpozij se održava u suorganizaciji s Agencijom za odgoj i obrazovanje i objavljen je na http://ettaedu.azoo.hr/ aplikaciji. Prijave na Simpozij bit će otvorene na …

Continue reading

Križni put u Zadru (na Poluotoku)

I ove godine pobožnost križnog puta održat ćemo na Poluotoku, u samom srcu Grada na 5. korizmenu nedjelju, 7. travnja 2019.,s početkom u 16 sati.

Korizmena akcija 2019.

‘Korizmena akcija’ znak je djelotvorne ljubavi koja nas podsjeća na važnost prepoznavanja potreba naših bližnjih, kao i brzu pomoć onima koji nas trebaju. Ovogodišnja prikupljena sredstva namijenit ćemo ‘centru Sveta Majka Tereza’, za djecu s posebnim potrebama….

Poruka pape Franje za korizmu 2019.

Draga braćo i sestre, “korizmeno” razdoblje od četrdeset dana koje je Sin Božji proveo u pustinji stvaranja imalo je za cilj ponovno tu pustinju pretvoriti u onaj vrt zajedništva s Bogom koji je postojao prije istočnoga grijeha…