s.Viktorija Gadža

Author's posts

Korizmena akcija 2019.

‘Korizmena akcija’ znak je djelotvorne ljubavi koja nas podsjeća na važnost prepoznavanja potreba naših bližnjih, kao i brzu pomoć onima koji nas trebaju. Ovogodišnja prikupljena sredstva namijenit ćemo ‘centru Sveta Majka Tereza’, za djecu s posebnim potrebama….

Poruka pape Franje za korizmu 2019.

Draga braćo i sestre, “korizmeno” razdoblje od četrdeset dana koje je Sin Božji proveo u pustinji stvaranja imalo je za cilj ponovno tu pustinju pretvoriti u onaj vrt zajedništva s Bogom koji je postojao prije istočnoga grijeha…

Susret maturanata 2019.

Tradicionalni XX. međubiskupijski susret maturanata održat će se 6. travnja 2019. u Hercegovini. Sudionike susreta treba prijaviti najkasnije do 20. ožujka (srijeda )…

Rezultati nadbiskupijskog natjecanja iz vjeronauka – vjeronaučne olimpijade 2019. u srednjim školama

Nadbiskupijsko natjecanje iz vjeronauka – vjeronaučna olimpijada 2019. – za srednje škole Zadarske nadbiskupije, održano je u ponedjeljak 4. ožujka u Osnovnoj školi Bartula Kašića u Zadru. ….

Rezultati nadbiskupijskog natjecanja iz vjeronauka – vjeronaučne olimpijade 2019. u osnovnim školama

Nadbiskupijsko natjecanje iz vjeronauka – vjeronaučna olimpijada 2019.  – za osnovne škole Zadarske nadbiskupije, održano je u ponedjeljak 4. ožujka u  Osnovnoj školi Bartula Kašića u Zadru. ….