Održan radni sastanak članova Povjerenstva za natjecanje

dominikU petak 18. siječnja 2013. u prostorijama Zadarske Nadbiskupije u Zadru  održan je radni sastanak članova Povjerenstva za provedbu natjecanja iz vjeronauka.

Ovogodišnje natjecanje na školskoj razini održati će se 25. siječnja 2013. s početkom u13.00 sati.

Dana 25. siječnja do 10.00 sati u škole će putem elektronske pošte stići testovi za natjecanje. Ukoliko prijavljene škole do tada ne prime testove neka se elektronskim putem obrate Katehetskom uredu kako bi iste ponovno proslijedili. 

Natjecanje će se sastojati od pisanog testa kojeg će učenici rješavati pojedinačno, a bodovi će se zbrajati za cijelu ekipu.

Školsko povjerenstvo na temelju postignutih rezultata izrađuje ljestvicu poretka na propisanom obrascu, upisujući imena svih učenika koji su sudjelovali u natjecanju.

Školsko je povjerenstvo dužno dostaviti rezultate školskog natjecanja školi domaćinu, Škola domaćin natjecanja za osnovne škole je OŠ Bartula Kašića u Zadru. Škola domaćin natjecanja za srednje škole je Medicinska škola Ante Kuzmanića  u Zadru.

Na sastanku je zaključeno da se rezultati trebaju poslati najkasnije do 28. siječnja do 12.00 sati i to predsjednicama povjerenstva isključivo elektronskom poštom. Potrebno je dakle ispuniti propisani obraszac: Tablica za unos podataka za natjecanje i smotre.

Ispunjene propisane obrasce s rezultatima i podatcima o sudionicima iz osnovnih škola slati isključivo putem elektronske pošte.

Email: ljiljana.elek@gmail.com  – do 28. siječnja 12.00 sati.

Ispunjene propisane obrasce s rezultatima i podatcima o sudionicima iz srednjih škola slati isključivo putem elektronske pošte.

Email: danijela.kovacevic2@gmail.com – do 28. siječnja 12.00 sati.

PROPISANE OBRASCE (šifrarnik i tablice za unos podataka) možete preuzeti ovdje:

SifrarnikKategorija

TablicaVjeronauk

Molimo voditelje ekipa da se drže navedenih rokova.

Županijsko povjerenstvo, na temelju svih ljestvica konačnog poretka sa školskog natjecanja, sastavlja popis učenika koji su stekli pravo sudjelovanja na županijskom natjecanju, te objedinjenu ljestvicu poretka na propisanom obrascu Tablica za unos podataka za natjecanje i smotre, zatim ih što hitnije dostavlja svim školama, Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Zadarske županije i Katehetskom uredu.

Svim ovogodišnjim natjecateljima želimo puno uspjeha i dobrih rezultata!

 

Updated: 16/02/2022 — 10:13
"Ne izabraste vi mene nego ja izabrah vas" (Iv 15,16) Frontier Theme