Upute za provedbu školske razine Natjecanja iz vjeronauka

Upute za provedbu školske razine Natjecanja iz vjeronauka – vjeronaučne olimpijade

u školskoj godini 2022./2023.

OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE

Poštovane vjeroučiteljice/ poštovani vjeroučitelji!

Natjecanje iz vjeronauka – vjeronaučna olimpijada na školskoj razini provodi se 8. veljače 2023. (srijeda) od 13.00 do 14.00 sati u školama učenica i učenika koji su prijavljeni za natjecanje. 

Nakon provedenog školskog natjecanje iz vjeronauka – vjeronaučne olimpijade 2023. (8. veljače 2021.  u 13:00 sati). Napominjemo da je i dalje potrebno pridržavati se rokova i načina popunjavanja i dostave podataka i dokumentacije koji su propisani posebnim pravilima pojedinog natjecanja/ smotre.

Nakon održane školske razine Natjecanja odgovorna osobe u školi unosi rezultate Natjecanja u aplikaciju natjecanja.azoo.hr.

Pravila vezana uz natjecanje iz vjeronauka možete pogledati klikom na: https://www.azoo.hr/app/uploads/2022/12/Posebna-pravila-za-natjecanje-iz-vjeronauka.pdf.

Ispravljene testove potrebno je do petka, 10. veljače 2023. osobno donijeti predsjednicama povjerenstva u omotnici s naznakom „vjeronauk – školsko natjecanje OŠ“ Marijani Dellavia u OŠ Šime Budinića, (omotnicu možete ostaviti u portirnici ) i Ljiljani Elek u OŠ Bartula Kašića omotnicu s naznakom „ vjeronauk – školsko natjecanje SŠ“ (omotnicu ostaviti u portirnici).

Zaprimljene materijale Županijsko povjerenstvo će pregledati i složiti konačnu ljestvicu poretka. Na nadbiskupijsko natjecanje bit će pozvane ekipe koje ostvare najbolje rezultate – po načelu izvrsnosti – na školskom natjecanju.

Županijsko / nadbiskupijsko natjecanje za OŠ i SŠ održat će se 16. ožujka 2023. Klasičnoj gimnaziji Ivana Pavla II. s pravom javnosti Zadar u Zadru.

Pozdrav,

Ljiljana Elek, predsjednica Povjerenstva za SŠ

Marijana Dellavia, predsjednica Povjerenstva za OŠ

s. Viktorija Gadža, tajnica KU-a

Updated: 08/02/2023 — 10:27
"Ne izabraste vi mene nego ja izabrah vas" (Iv 15,16) Frontier Theme