Teološko – katehetska izobrazba odgojiteljica/odgojitelja djece rane i predškolske dobi

U organizaciji Teološko – katehetskog odjela Sveučilišta u Zadru, a na prijedlog Katehetskog ureda Zadarske nadbiskupije, upisujemo novu generaciju odgojiteljica/odgojitelja djece rane i predškolske dobi u program cjeloživotnog obrazovanja pod nazivom: Teološko-katehetska izobrazba za odgojitelje djece rane i predškolske dobi.

Program će se izvoditi u prostorijama Sveučilišta u Zadru i Nadbiskupskoga sjemeništa „Zmajević“ u Zadru tijekom akademske godine 2022./2023., subotom, jednom ili dvaput mjesečno, u prijepodnevnom i poslijepodnevnom terminu (od 9:00 do 17:30 sati). Program se sastoji od teološkoga i pedagoško-katehetskoga dijela koji se izvodi kroz predavanja, seminare i metodičke vježbe te uključuje i hospitacije u dječjim vrtićima kao i održavanje oglednih aktivnosti vjerskog odgoja. Ispiti mogu biti teorijski i praktični, a polažu se pismeno ili usmeno te izvedbom praktičnoga rada.

Raspored predavanja bit će naknadno objavljen na internetskim stranicama Sveučilišta u Zadru i Katehetskog ureda Zadarske nadbiskupije.

Nakon završenog programa stječe se stručni naziv: Odgojitelj/ica u vjeri djece predškolske dobi (20 ECTS bodova).

Cjeloviti tekst natječaja možete pogledati klikom ovdje: Natječaj – Teološko-katehetska izobrazba odgojiteljica djece rane i predškolske dobi

 Obrazac prijave možete preuzeti klikom ovdje

Updated: 14/09/2022 — 11:37
"Ne izabraste vi mene nego ja izabrah vas" (Iv 15,16) Frontier Theme