Provedba školskog natjecanja iz vjeronauka 2021.godine

Poštovane vjeroučiteljice/ poštovani vjeroučitelji!

Nakon provedenog školskog natjecanje iz vjeronauka – vjeronaučne olimpijade 2021. (16. veljače 2021.  u 13:00 sati), u predviđenu exelovu tablicu (dostupnu  na stranici AZOO pod rubrikom natjecanja i smotre) obavezno upišite sve tražene podatke, tablicu preimenujte (stavite vjeronauk OŠ/ SŠ rezultati školskog natjecanja, naziv svoje škole, u šifrarniku trebate pronaći šifru svoje škole, kategorija za OŠ je 240, a za SŠ 241, ime i prezime učenika OIB, razred i  školska godina iz padajućeg izbornika, ime i prezime mentora, grad, županija, bodovi, ostvareno mjesto, zaporka, naziv škola,  datum rođenja i mjesto rođenja uz pomoć strelice na alatnoj traci treba ići do kraja tablice kako biste sve podatke vidjeli ).

Molimo Vas učenike sortirajte po bodovima od najvećeg prema najmanjem i prema ostvarenom mjestu.

Nakon privremene, zatim konačne ljestvice poretka Povjerenstvu dostavite podatke za sve vjeroučenike u propisanoj tablici. Bodove prva 4 vjeroučenika zbrojite i to u e-mailu naglasite.

Podatke dostaviti elektronskim putem u Katehetski ured  i predsjednicama Povjerenstava na ove  e-mail adrese istoga dana do 18:00 sati:

Na internetskoj stranici AZOO-a, u Katalogu natjecanja i smotri uz posebna pravila pojedinog natjecanja ili smotre objavljene su poveznice na kojima se nalaze obrasci putem kojih se Agenciji za odgoj i obrazovanje dostavljaju rezultati provedenoga školskoga natjecanja ili smotre.

Upute i obrasce za provedbu školske razine natjecanja možete pogledati klikom na:

Napominjemo da je i dalje potrebno pridržavati se rokova i načina popunjavanja i dostave podataka i dokumentacije koji su propisani posebnim pravilima pojedinog natjecanja/ smotre.

Ukoliko budete imali problema oko online prijave, javite se predsjednici povjerenstva.

Ispravljene testove potrebno je tijekom četvrtka, 18. veljače 2021. osobno donijeti predsjednicama povjerenstva u omotnici s naznakom „vjeronauk – školsko natjecanje OŠ“ Marijani Dellavia u OŠ Šime Budinića, (omotnicu možete ostaviti u portirnici ) i Ljiljani Elek u OŠ Bartula Kašića omotnicu s naznakom „ vjeronauk – školsko natjecanje SŠ“ (omotnicu ostaviti u portirnici).

Zaprimljene materijale Županijsko povjerenstvo će pregledati i složiti konačnu ljestvicu poretka. Na nadbiskupijsko natjecanje bit će pozvane ekipe koje ostvare najbolje rezultate – po načelu izvrsnosti – na školskom natjecanju.

Županijsko / nadbiskupijsko natjecanje za OŠ i SŠ održat će se 23. ožujka 2021. u Katoličkoj osnovnoj školi Ivo Mašina i Klasičnoj gimnaziji Ivana Pavla II. s pravom javnosti Zadar u Zadru.

Pozdrav,

Ljiljana Elek, predsjednica Povjerenstva za SŠ

Marijana Dellavia, predsjednica Povjerenstva za OŠ

s. Viktorija Gadža, tajnica KU-a

Zadar, 15. veljače 2021.

Updated: 28/02/2022 — 16:57
"Ne izabraste vi mene nego ja izabrah vas" (Iv 15,16) Frontier Theme