Svečana akademija povodom 25 godina vjeronauka u školi

?

Poziv: svim zainteresiranim vjeroučiteljima naše Nadbiskupije

 

Poštovane vjeroučitelji/ice,

dopustite nam da Vas ovim putem, po nalogu NKU-a, izvijestimo o Akademiji (a o Simpoziju smo to učinili već 30.09. 2016.) povodom dvadeset i pete godine katoličkoga vjeronauka u osnovnim i srednjim školama Republike Hrvatske.

U četvrtak 13. listopada 2016. u Hrvatskom narodnom kazalištu održati će se Svečana akademija povodom 25 godina vjeronauka u školi. Sljedećega dana 14. listopada u prostorijama Nadbiskupijskog pastoralnog instituta organiziran je Simpozij istim povodom.

Svi zainteresirani vjeroučitelji za sudjelovanje na Akademiji neka se izravno do srijede 12. listopada jave na broj 01/5635032 ili na mail nku@hbk.hr. Također vas podsjećamo da je Simpozij , kako je navedeno i u Katalogu stručnih skupova, sastavni dio izobrazbe vjeroučitelja, te su svi slobodni prijaviti svoje sudjelovanje na www.ettaedu.azoo.hr.

Posebno vas podsjećamo da po završetku Simpozija, u zagrebačkoj katedrali u 18,00 sati, nadbiskup zagrebački i metropolit kardinal Josip Bozanić predvodi Euharistijsko slavlje povodom 25 godina vjeronauka u školi. Svi su vjeroučitelji, neovisno prisustvovali ili ne Akademiji i Simpoziju pozvani sudjelovati na Euharistijskom slavlju.

Pozivnicu za akademiju možete preuzeti klikom na: Pozivnica za akademiju

 

Updated: 11/10/2016 — 12:11
"Ne izabraste vi mene nego ja izabrah vas" (Iv 15,16) Frontier Theme