XVII. MEĐUBISKUPIJSKI SUSRET MATURANATA

Tradicionalni susret maturanata održat će se 9. travnja 2016. u Hercegovini (Humac, Međugorje, Mostar). Pridružujemo se maturantima Splitsko-makarske nadbiskupije.

 

Program susreta zamišljen je na sljedeći način:

5.00 sati:         Polazak autobusa s autobusnog kolodvora (vrijedi za zadarske maturante i njihove vjeroučitelje). Planiran dolazak na Humac oko 9.00/9.30 sati.

10.00 sati:       Euharistijsko slavlje (mons. Mate Uzinić, dubrovački biskup)

11.30 sati:       Polazak za Mostar/Međugorje Polovica autobusa krenut će za Mostar, a po povratku posjetiti Međugorje. Polovica autobusa krenut će za Međugorje, a potom nastaviti put u Mostar.

18.30 sati:       Polazak kućama (dolazak u Zadar oko 22 sata)

Poštovani vjeroučitelji/ce, molim Vas, motivirajte svoje maturante za susret. Bez obzira na broj prijavljenih učenika, očekujemo sudjelovanje svih srednjoškolskih vjeroučitelja na susretu maturanata. O susretu pravovremeno obavijestite Ravnatelja škole. Prema naputku Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa za provedbu izleta ili ekskurzije potrebna je pisana suglasnost roditelja, o čemu također vodite računa. Za prijelaz granice dovoljna je osobna iskaznica.

Sudionike susreta potrebno je prijaviti najkasnije do srijede 18. ožujka 2016., a do 1. travnja 2016. se trebaju izvršiti i uplate novca. Prijave i uplate se vrše u Katehetskom uredu. Prilikom prijave sudionika molimo ispunjenu tabelu s podatcima treba poslati elektronskim putem. Molim Vas, pridržavajte se zadanih rokova da ne bismo imali nepotrebnih organizacijskih problema.

Updated: 05/04/2016 — 18:12
"Ne izabraste vi mene nego ja izabrah vas" (Iv 15,16) Frontier Theme