Dodjela, obnova i produljenje kanonskog mandata

Dodjela, obnova i produljenje kanonskog mandata za rad u školi

Obavijest za sve vjeroučitelje s kanonskim mandatom na određeno vrijeme (za školsku godinu 2012./2013.), kao i za sve one koji su u akademskoj godini 2012./2013. diplomirali

potrebno je osobno dostaviti u Katehetski ured svu potrebnu dokumentaciju za nastavak ili početak vjeroučiteljskog rada u školi u školskoj godini 2013./2014., najkasnije do 15. lipnja 2013. U razmatranje će biti uzeta samo potpuna dokumentacija koja je zaprimljena u navedenom roku i prema sljedećim uvjetima:

A.     za vjeroučitelje s privremenim kanonskim mandatom:

 1.      radna/e karakteristika/e (od strane ravnatelja/ice škole/a)

2.      preporuka/e župnika župa na području mjesta i rada

3.      osobna molba s kraćim životopisom

4.      izvještaj o sudjelovanju u projektima/događanjima na nadbiskupijskoj razini u šk. god. 2012./2013. koje je organizirao Katehetski ured ili Ured za mlade ili neko drugo nadbiskupijsko tijelo (npr. stručna vijeća, duhovne vježbe, sudjelovanje u radionicama za zaručnike ili roditelje, animacija na sv. misi za početak šk. godine, susret maturanata,….)

 

Napomena:

* vjeroučitelji/ce s trajnim kanonskim mandatom (do opoziva) dužni su do istog roka predati u Katehetski ured (poštom, e-mailom na adresu: ku.zadar@gmail.com) izvještaj koji je naveden u točki A, br. 4.

B.     za diplomirane teologe, katehete, …. bez radnog iskustva:

 1.      adekvatna diploma (preslika)

2.      prosjek svih ocjena uključujući i diplomski rad

3.      preporuka župnika župe na području mjesta stanovanja

4.      osobna molba sa životopisom

5.      izvještaj o sudjelovanju u projektima/događanjima na nadbiskupijskoj razini tijekom vremena studiranja (nije obvezatno)

Napomena:

* svu potrebnu dokumentaciju (skeniranu s potpisima i pečatima) za nastavak ili početak vjeroučiteljskog rada u školi dostavite na email: ku.zadar@gmail.com

* oni koji su po prvi put predali dokumente tijekom tekuće školske godine ne moraju ponovno slati dokumentaciju

* apsolventi podliježu istim uvjetima iz točke B ako se za to ukažu kadrovske potrebe.

Comments are closed.