Upute za provedbu školske razine natjecanja iz vjeronauka 2024.godine

Napominjemo da je i dalje potrebno pridržavati se rokova i načina popunjavanja i dostave podataka i dokumentacije koji su propisani posebnim pravilima pojedinog natjecanja/ smotre.

Nakon održane školske razine Natjecanja odgovorna osobe u školi unosi rezultate Natjecanja u aplikaciju natjecanja.azoo.hr. Osim toga, molimo Vas da iz aplikacije preuzmete dokument s rezultatima i popisima učenika i pošaljete ga na email: ku.zadar@gmail.com

Pravila vezana uz natjecanje iz vjeronauka možete pogledati klikom na: Upute za provedbu skolske razine Natjecanja iz vjeronauka – vjeronaucne olimpijade 2024

Ispravljene testove potrebno je do ponedjeljka  5. veljače 2024. osobno donijeti predsjednicama povjerenstva u omotnici s naznakom „vjeronauk – školsko natjecanje OŠ“ Marijani Dellavia u OŠ Smiljevac, (omotnicu možete ostaviti u portirnici ) i Ljiljani Elek u OŠ Bartula Kašića omotnicu s naznakom „ vjeronauk – školsko natjecanje SŠ“ (omotnicu ostaviti u portirnici).

Zaprimljene materijale Županijsko povjerenstvo će pregledati i složiti konačnu ljestvicu poretka. Na nadbiskupijsko natjecanje bit će pozvane ekipe koje ostvare najbolje rezultate – po načelu izvrsnosti – na školskom natjecanju.

S izrazima poštovanja srdačno vas pozdravljaju i žele dobre rezultate,

Ljiljana Elek, predsjednica Povjerenstva za SŠ, Marijana Dellavia, predsjednica Povjerenstva za OŠ

i s. Viktorija Gadža, tajnica KU-a

Updated: 01/02/2024 — 08:59
"Ne izabraste vi mene nego ja izabrah vas" (Iv 15,16) Frontier Theme