Križni put mladih Zadarske nadbiskupije: Posedarje – Vinjerac – odgođeno za 9.travnja 2022.

odgođeno za 9.travnja 2022.

Svim župnicima i upraviteljima crkava u Nadbiskupiji

Draga braćo svećenici,

ovim putem molim vas da obavijestite i potaknete mlade s vaših župa da se prijave na Križni put mladih Zadarske nadbiskupije koji će se održati u subotu 2. travnja u Posedarju. Nakon pobožnosti križnog puta mladi će nastaviti hod u druženju i molitvi kroz prirodu prema Vinjercu gdje će se po dolasku slaviti sv. misa.

Za križni put mladi se prijavljuju osobno preko QR koda na plakatu ili preko facebook/ instagram stranicâ Ureda za pastoral mladih Zadarske nadbiskupije ili studentskog kapelana gdje se  mogu pronaći sve potrebne detaljne informacije i obrazac za prijavu.  

Polazak autobusa iz Zadra prema Posedarju je u subotu, 2. travnja u 9 sati s autobusnog kolodvora. Križni put će započeti oko 9:30 kod crkvice Svetog Duha na moru.

Zbog autobusnog prijevoza i ručka za sve sudionike potrebno je da mladi uplate 30 kn. Ako to žele učiniti preko vas molim vas da primite njihovu uplatu pa mi naknadno dostavite.

Pozivaju se mladi od 15. do 29. godine života da nam se pridruže na ovom križnom putu. Prisutnost svećenika bila bi zaista dragocjena, pa vas pozivam da se pridružite. Za ovu prigodu izrađen je plakat koji upućuje na izvor informacija pa vas lijepo molim da ga izložite na prikladnom mjestu u vašim župama.

U nadi da će se brojni mladi naše nadbiskupije odazvati, zahvaljujem vam i pozdravljam vas u Kristu,

don Zvonimir Mikulić,

povjerenik za pastoral mladih

Updated: 06/04/2022 — 09:07
"Ne izabraste vi mene nego ja izabrah vas" (Iv 15,16) Frontier Theme