Obavijest – školsko natjecanje iz vjeronauka- vjeronaučna olimpijada 2020

         ZADARSKA NADBISKUPIJA

         Archidioecesis Jadrensis

             KATEHETSKI URED

HR – 23000  Zadar, Jurja Biankinija 2 

tel.: (023 ) 208 – 632

e-mail: ku.zadar@gmail.com

Osnovna škola Bartula Kašića – Zadar
Bribirski prilaz 2, 23000 Zadar  
Osnovna škola Šime Budinića – Zadar
Put Šimunova 4, 23000 Zadar  

Poštovane vjeroučiteljice/ poštovani vjeroučitelji!

Nakon provedenog školskog natjecanje iz vjeronauka- vjeronaučne olimpijade ( 29. siječnja 2020.  u 13,00h ), u predviđenu exelovu tablicu (dostupnu  na stranici AZOO pod rubrikom natjecanja i smotre)  obavezno upišite sve tražene podatke, tablicu preimenujte (stavite vjeronauk OŠ/ SŠ rezultati školskog natjecanja, naziv svoje škole, u šifrarniku trebate pronaći šifru svoje škole, kategorija za OŠ je 240, a za SŠ 241, ime i prezime učenika OIB, razred i  školska godina iz padajućeg izbornika, ime i prezime mentora, grad, županija, bodovi, ostvareno mjesto, zaporka, naziv škola,  datum rođenja i mjesto rođenja uz pomoć strelice na alatnoj traci treba ići do kraja tablice kako biste sve podatke vidjeli ).

Molimo Vas učenike sortirajte po bodovima od najvećeg prema najmanjem i prema ostvarenom mjestu.

Nakon privremene, zatim konačne ljestvice poretka Povjerenstvu dostavite podatke za sve vjeroučenike u propisanoj tablici. Bodove prva 4 vjeroučenika zbrojite i to u e-mailu naglasite.

Podatke dostaviti elektronskim putem u Katehetski ured  i predsjednicama Povjerenstava na ove  e-mail adrese istoga dana do 18:00 sati:

ku.zadar@gmail.com – svi sudionici natjecanja OŠ i SŠ

ljiljana.elek@gmail.com  – SŠ predsjednica  ( rezultati svih natjecatelja SŠ )

marijanadellavia@yahoo.com – OŠ predsjednica ( rezultati svih natjecatelja OŠ )

Uz postojeće prijave učenika nakon održane školske razine natjecanja/ smotre putem excel tablica, Agencija za odgoj i obrazovanje od prošle školske godine uvela je i online prijavu. Online obrazac dostupan je na linku: http://www.katehetski.zadarskanadbiskupija.hr/?p=5379

Na internetskoj stranici AZOO-a, u Katalogu natjecanja i smotri uz posebna pravila pojedinog natjecanja ili smotre objavljene su poveznice na kojima se nalaze obrasci putem kojih se Agenciji za odgoj i obrazovanje dostavljaju rezultati provedenoga školskoga natjecanja ili smotre.

Obrazac je potrebno ispuniti za svakoga učenika koji je sudjelovao na školskoj razini natjecanja ili smotre i za svako područje/kategoriju u kojoj učenik sudjeluje. Ispunjavanjem obrasca ujedno se potvrđuje da su učenik, odnosno roditelj/skrbnik maloljetnog učenika i njegov mentor, potpisali Izjavu o davanju suglasnosti za prikupljanje, obradu i objavu osobnih podataka u svrhu sudjelovanja na natjecanju/smotri (linkovi na Izjave). 

Napominjemo da je i dalje potrebno pridržavati se rokova i načina dostave podataka i dokumentacije koji su propisani posebnim pravilima pojedinog natjecanja/ smotre.

Ukoliko budete imali problema oko online prijave, javite se predsjednici povjerenstva.)

Ispravljene testove potrebno je tijekom četvrtka, 30. 1. 2020. osobno donijeti predsjednicama povjerenstva u omotnici s naznakom „vjeronauk – školsko natjecanje OŠ“ Marijani Dellavia u OŠ Šime Budinića, (omotnicu možete ostaviti u portirnici ) i Ljiljani Elek u OŠ Bartula Kašića omotnicu s naznakom „ vjeronauk – školsko natjecanje SŠ“ (omotnicu ostaviti u portirnici).

Zaprimljene materijale Županijsko povjerenstvo će pregledati i složiti konačnu ljestvicu poretka. Na nadbiskupijsko natjecanje bit će pozvane ekipe koje ostvare najbolje rezultate – po načelu izvrsnosti – na školskom natjecanju.

Županijsko / nadbiskupijsko natjecanje za OŠ i SŠ održat će se 2. ožujka 2020. u Katoličkoj osnovnoj školi Ivo Mašina i Klasičnoj gimnaziji Ivana Pavla II. s pravom javnosti Zadar u Zadru.

Pozdrav,

Ljiljana Elek, predsjednica Povjerenstva za SŠ

Marijana Dellavia, predsjednica Povjerenstva OŠ

s. Viktorija Gadža, tajnica KU-a

Zadar, 27. siječnja 2020.

Updated: 16/02/2022 — 10:10
"Ne izabraste vi mene nego ja izabrah vas" (Iv 15,16) Frontier Theme