UPUTE ZA ŠKOLSKO NATJECANJE IZ VJERONAUKA 2016./2017. ŠKOLSKE GODINE

 

 

Poštovane vjeroučiteljice/ poštovani vjeroučitelji!

Školsko natjecanje održati će se 8.veljače s početkom u 13:00 sati. Ono može biti pojedinačno, što znači da se od svih učenika koji se prijave nakon provedenog školskog natjecanja može složiti jedna ekipa od četiri učenika ili ekipno, to jest da se već unaprijed mogu složiti ekipe koje će se međusobno natjecati.

Prijavljenim osnovnim i srednjim školama naše Nadbiskupije toga dana će elektronskim putem biti dostavljen primjerak testa, obavijesti i upute za organiziranje i provedbu natjecanja. Školsko povjerenstvo treba umnožiti test u potrebnom broju te ih zapečatiti prije natjecanja. Priprema i samo natjecanje provodi se prema uputama Državnog povjerenstva. Natjecanja se održavaju istovremeno u svim školama. Po završetku natjecanja školama će biti na škole test s rješenjima. Nakon provedenog školskog natjecanja škola ima pravo na jednu ekipu koja ide dalje na županijsko–nad/biskupijsko natjecanje.

Po završetku školskog natjecanja iz vjeronauka- vjeronaučne olimpijade 2016./2017., u predviđenu exelovu tablicu a koju možete preuzeti klikom ovdje  upišite sve tražene podatke. (Napomena: kada preuzmete tablicu najprije ju preimenujte tako da joj odredite ime Vaše škole  -npr. OS-Benje-rezultati-vjeronauk). Kategorije za Natjecanje iz vjeronauka su: OŠ 240 i SŠ 241). Tablicu u kojoj se nalaze šifre škole možete preuzeti klikom na: sifrarnik_skola (2)

Nakon privremene, zatim konačne ljestvice poretka Povjerenstvu dostavite u propisanoj tablici podatke za prvih 5 vjeroučenika (kako bi imali podatke za članove ekipa koji će sudjelovati na višoj razini- županijskoj, a Županija će tiskati zahvalnice i za rezervne članove, bodove prva 4 vjeroučenika zbrojite i to u emailu naglasite).

Podatke treba dostaviti istoga dana do 18:00 sati elektronskim putem u Katehetski ured  i predsjednicama Povjerenstava na slijedeće email adrese:

  • ku.zadar@gmail.com – svi sudionici natjecanja Osnove škole i Srednje škole (ovdje molimo dostaviti podatke o svim natjecateljima iz škole)
  • ljiljana.elek@gmail.com  – Srednje škole predsjednica
  • marijanadellavia@yahoo.com – Osnovne škole predsjednica

 

Županijsko/nadbiskupijsko natjecanje za OŠ i SŠ održat će se 2 ožujka 2017. u Osnovnoj školi Bartula Kašića u Zadru.

 

 

 

 

Updated: 26/03/2017 — 11:19
"Ne izabraste vi mene nego ja izabrah vas" (Iv 15,16) Frontier Theme