Novi vremenik za natjecanje iz vjeronauka

Kako će se školsko i županijsko natjecanje provoditi u matičnim školama učenika (a vrlo vjerojatno i državno), način provedbe natjecanja bi se organizirao na sljedeći način:

Školska razina natjecanja bi se provela kao i prethodnih godina. Škole prijavljuju ekipe katehetskim uredima, Državno povjerenstvo preko katehetskih ureda šalje testove i upute za natjecanje.

Županijsku-nad/biskupijsku razinu natjecanja provodi županijsko povjerenstvo. Državno povjerenstvo šalje testove i upute županijskom povjerenstvu koje ih dostavlja školama domaćinima ekipa. Županijska povjerenstva prikupljaju riješene testove (skenirane putem elektroničke pošte i originalne testove putem zemaljske pošte), pregledavaju testove i rezultate s ljestvicom poretka dostavljaju Državnome povjerenstvu.

Državno povjerenstvo poziva ekipe koje su se plasirale na državnu razinu natjecanja. Ako se i državna natjecanja budu odvijala u školama domaćinima ekipa, ona će se provesti po modelu prošlogodišnjih držanih natjecanja.

ŠKOLSKA RAZINA: 16. veljače 2021. (utorak)

ŽUPANIJSKA /NAD/BISKUPIJSKA RAZINA: 23. ožujka 2021.  (utorak)

DRŽAVNA RAZINA: 10. – 12. svibnja 2021.  (ponedjeljak – srijeda)

Opće smjernice za provedbu natjecanja u školskoj godini 2020/2021. možete pogledati klikom na Smjernice-za-provedbu-natjecanja-u-školskoj-godini-2020_2021.

Sretan početak drugog obrazovanog razdoblja u kojem god obliku on bio.

Updated: 12/02/2021 — 10:39
"Ne izabraste vi mene nego ja izabrah vas" (Iv 15,16) Frontier Theme