Upute za natjecanje iz vjeronauka- vjeronaučne olimpijade na školskoj razini 2017./2018. školske godine

 

Poštovane vjeroučiteljice/ poštovani vjeroučitelji!

Školsko natjecanje održati će se 31.siječnja s početkom u 13:00 sati. Ono može biti pojedinačno, što znači da se od svih učenika koji se prijave nakon provedenog školskog natjecanja može složiti jedna ekipa od četiri učenika ili ekipno, to jest da se već unaprijed mogu složiti ekipe koje će se međusobno natjecati.

Prijavljenim osnovnim i srednjim školama naše Nadbiskupije toga dana će elektronskim putem biti dostavljen primjerak testa, obavijesti i upute za organiziranje i provedbu natjecanja. Školsko povjerenstvo treba umnožiti test u potrebnom broju te ih zapečatiti prije natjecanja. Priprema i samo natjecanje provodi se prema uputama Državnog povjerenstva. Natjecanja se održavaju istovremeno u svim školama. Po završetku natjecanja školama će biti na škole test s rješenjima.

Nakon provedenog školskog natjecanje iz vjeronauka- vjeronaučne olimpijade ( 31. siječnja 2018.  u 13,00h ) u predviđenu exelovu tablicu ( dostupna na stranici AZOO pod rubrikom natjecanja i smotre)  upišite sve tražene podatke, tablicu preimenujte ( stavite vjeronauk OŠ/ SŠ rezultati školskog natjecanja, naziv svoje škole, u šifrarniku trebate pronaći šifru svoje škole, kategorija za OŠ je 240, a za SŠ 241 ).

Nakon privremene, zatim konačne ljestvice poretka Povjerenstvu dostavite podatke za sve vjeroučenike u propisanoj tablici. Bodove prva 4 vjeroučenika zbrojite i to u e-mailu naglasite. Stoga je te potrebno podatke dostaviti elektronskim putem:

1. predsjednicama Povjerenstava na ove email adrese istoga dana najkasnije do 18:00 sati:

ljiljana.elek@gmail.com  – SŠ predsjednica

marijanadellavia@yahoo.com – OŠ predsjednica

2. Istoga dana najkasnije do 18:00 sati  na email adresu Kateketskog ureda potrebno je poslati ispunjenu tabelu sa svim sudionicima natjecanja (učenicima i mentorima) kako u OŠ tako u SŠ: ku.zadar@gmail.com

Županijsko / nadbiskupijsko natjecanje za OŠ i SŠ održat će se 27. veljače 2018. u Osnovnoj školi Bartula Kašića u Zadru.

Pozdrav,

s. Viktorija Gadža, tajnica KU-a

Ljiljana Elek, predsjednica Povjerenstva SŠ

Marijana Dellavia, predsjednica Povjerenstva OŠ

 

Updated: 30/01/2018 — 12:44
"Ne izabraste vi mene nego ja izabrah vas" (Iv 15,16) Frontier Theme