Upute za školsko natjecanje iz vjeronauka- vjeronaučna olimpijada 2016.

Poštovane vjeroučiteljice/ poštovani vjeroučitelji!

Školsko natjecanje može biti pojedinačno, što znači da se od svih učenika koji se prijave nakon provedenog školskog natjecanja može složiti jedna ekipa od četiri učenika ili ekipno, to jest da se već unaprijed mogu složiti ekipe koje će se međusobno natjecati.

Prijavljenim osnovnim i srednjim školama naše Nadbiskupije elektronskim će putem biti dostavljen primjerak testa s rješenjem, obavijesti i upute za organiziranje i provedbu natjecanja. Školsko povjerenstvo treba umnožiti test u potrebnom broju te ih zapečatiti prije natjecanja. Priprema i samo natjecanje provodi se prema uputama Državnog povjerenstva. Natjecanja se održavaju istovremeno u svim školama.

Nakon provedenog školskog natjecanja škola ima pravo na jednu ekipu koja ide dalje na županijskonad/biskupijsko natjecanje.

Po završetku školskog natjecanja iz vjeronauka- vjeronaučne olimpijade 2016., u predviđenu exelovu tablicu (koje je dostupna na stranici AZOO pod rubrikom natjecanja i smotre a koju možete preuzeti na niže navedenoj poveznici) upišite sve tražene podatke, tablicu preimenujte (stavite vjeronauk OŠ/ SŠ rezultati školskog natjecanja, naziv svoje škole, u šifraniku trebate pronaći šifru svoje škole, kategorija za OŠ je 240, a za SŠ 241 ).

Tablice možete preuzeti klikom na:

  1. Sirarnik_skola 
  2. Sifrarnik_kategorija
  3. Tablica (ovoj tablicu preiumenujte prema gore navedenom naputku)

 

Nakon privremene, zatim konačne ljestvice poretka Povjerenstvu dostavite u propisanoj tablici podatke za prvih 5 vjeroučenika (kako bi imali podatke za članove ekipa koji će sudjelovati na višoj razini- županijskoj, a Županija će tiskati zahvalnice i za rezervne članove, bodove prva 4 vjeroučenika zbrojite i to u emailu naglasite).

Podatke dostaviti elektronskim putem u Katehetski ured  i predsjednicama Povjerenstava na ove  slijedeće email adrese istoga dana do 18:00 sati:

  1. ku.zadar@gmail.com – svi sudionici natjecanja OŠ i SŠ (ovdje molimo dostaviti podatke o svim natjecateljima iz škole)
  2. ljiljana.elek@gmail.com  – OŠ predsjednica
  3. marijanadellavia@yahoo.com – SŠ predsjednica

Županijsko / nadbiskupijsko natjecanje za OŠ i SŠ održat će se 19. veljače 2016. u Osnovnoj školi Bartula Kašića u Zadru.

 

 

Updated: 28/02/2022 — 16:56
"Ne izabraste vi mene nego ja izabrah vas" (Iv 15,16) Frontier Theme